CONTACT

U weet wat u wilt, of juist niet? Een vrijblijvend gesprek of een demonstratie werkt meer dan verhelderend. Wensen, eisen, de huidige procesgang en andere vragen cq. mogelijkheden worden besproken en toegelicht. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en komen dan ook graag met u in contact. Vul uw gegevens in het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U bent uiteraard ook vrij ons te bellen of te mailen via onderstaande contactgegevens.

Adresgegevens

INCONTO
Transportweg 9D
2421 LT Nieuwkoop
T +31 85 018 5725
E info@inconto.com

Onze servicedesk is tijdens weekdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 17.30 uur.

Voor vragen omtrent facturen kunt u mailen naar facturen@inconto.com.

Let op! Wij zijn net verhuisd van het Smidsvuur naar de Transportweg. Ook ons telefoonnummer is gewijzigd.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht

Servicedesksupport?

Bent u reeds klant en heeft u gebruikersvragen, ervaart u technische problemen of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze servicedesk via het klantenportaal. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht via het telefoonnummer +31 85 018 5725 of per mail. Onze servicedeskmedewerkers helpen u graag verder.

Meekijken?

Wilt u dat één van onze medewerkers meekijkt in INCONTO? TeamViewer maakt dat mogelijk. Download TeamViewer, stuur ons uw code en we kijken direct met u mee.

TeamViewer is een programma dat u op uw computer installeert. Als u klikt op de knop hieronder gaat u naar de downloadpagina van TeamViewer. Wilt u weten hoe TeamViewer werkt? Bekijk dan hier de handleiding (gebruiksaanwijzing voor afstandsbediening) voor de meest recente versie van TeamViewer.